Рідкий біогумус ВЕРМИКОМПОТ, інструкція застосування
Вітаю тебе з покупкою живого добрива
Вермикомпот, виготовленого на основі біогумусу
вермикомпосту!
На цій сторінці ти дізнаєшся що це за
продукт, і як використати його так, щоб отримати найкращий
результат на твоєму городі, в саду чи теплиці.
Що це за продукт?
Перш за все - Вермикомпот - це органічні
сполуки та жива мікробіота, тому не раджу поєднувати їх з будь
якими агресивними хімічними сполуками чи нафтопродуктами
По друге - ні в якому разі не допускай
замерзання добрива.
Вермикомпот - це вдале
поєднання мікро та макроелементів, в доступній для рослин формі,
гумінових речовин, та живої корисної мікрофлори. Виготовлений на
основі вермикомпосту, - продукту переробки червяками (Еisеnia
fetida) рослинноі біомаси, для якої ми ретельно підібрали трави та
фазу їх збору. Різноманіття трав з їх унікальним складом мікро та
макроелементів, амінокислот, вітамінів та ферментів, корисної
мікрофлори надихнуло нас на цю назву - ВермиКОМПОТ.
Якщо ви хочете їсти здорові, життєдайні
продукти, це добриво саме для вас
Як діє ваш
Вермикомпот?
- Підвищує всхожість насіння
- Насичує рослину необхідними мікро- та макроелементами, гуміновими речовинами, вітамінами та ферментами.
- Допомагає рослині розвивати потужну кореневу систему та нарощувати вегетативну масу
- Активує ферменти для синтезу білків та вуглеводів, та покращує смакові якості урожаю
- Підсилює імунітет рослин, робить їх стійкішими до дії патогенних мікроорганізмів.
- Покращує стан грунту з допомогою наявних корисних мікроорганізмів, які переводять мікро та макроелементи в більш доступну для рослин форму.
Інструкція використання
Городні культури
Картопля
Розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка: Вносимо в
грунт перед посадкою приблизно по 100-200мл розчину під
картоплину.
Друга обробка: Розчином
бробляємо по листу, при висоті куща близько 10см (200мл. добрива на
1 сотку).
Третя обробка: Обробляємо по
листу перед цвітінням (200мл. добрива на 1 сотку)
Коренеплоди
Замочуємо насіння розчином 1:100 в розрахунку 20мл/кг.
Для внесення в грунт та позакореневої обробки, розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка:
Вносимо в грунт перед посівом приблизно по 100-200мл розчину на
метр рядка.
Друга обробка:
Обробляємо по листу при всходах (близько 5 см).
Третя обробка:
Обробляємо по листу на початку формування коренеплодів.
Капуста
Замочуємо насіння розчином 1:50 в розрахунку 20мл/кг.
Для внесення в грунт та позакореневої обробки, розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка:
Вносимо в грунт перед посівом приблизно по 100-200мл розчину на
метр рядка.
Друга обробка:
Обробляємо по листу, та поливаємо в корінь, при формуванні
розетки.
Третя обробка:
Обробляємо по листу, та поливаємо в корінь на початку формування
качана.
Помідори Перець Баклажани
Замочуємо насіння розчином 1:50 в розрахунку 20мл/кг.
Для внесення в грунт та позакореневої обробки, розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка:
Вносимо в грунт перед посівом приблизно по 100-200мл розчину на
метр рядка.
Друга обробка:
Обробляємо по листу, та поливаємо в корінь, через 2 неділі після
висадки в грунт (ріст 15-20см.)
Третя обробка:
Обробляємо по листу, та поливаємо в корінь перед
цвітінням.
Четверта обробка: Обробляємо по листу, та поливаємо в корінь після завязування плодів.
Полуниця
Розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка: Вносимо в
грунт перед висадкою саджанців, приблизно по 100мл розчину під
кущ.
Друга обробка: Обробляємо по
листу, та поливаємо в корінь перед цвітінням.
Третя обробка: Обробляємо по
листу, та поливаємо в корінь на початку формування ягід.
Четверта обробка: Обробляємо
по листу, та поливаємо в корінь після збору урожаю.
Огірки
Замочуємо насіння розчином 1:50 в розрахунку 20мл/кг.
Розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка: Вносимо в
грунт перед посівом приблизно по 100-200мл розчину на метр
рядка.
Друга обробка: Обробляємо по
листу, та поливаємо в корінь коли вже є кілька справжніх
листків.
Третя обробка: Обробляємо
по листу, та поливаємо в корінь перед цвітінням.
Четверта обробка: Обробляємо
по листу, та поливаємо в корінь на початку формування огірків та
цвітінні наступних рівнів.
Пята обробка: Обробляємо по
листу, та поливаємо в корінь на початку формування огірків та
цвітінні наступних рівнів.
Плодові дерева
Розводимо вермикомпот в пропорції 1:100 з чистою холодною водою.
Перша обробка: Вносимо в посадкову лунку,
перед висадкою саджанців, приблизно по 1000мл розчину під
саджанець.
Друга обробка: Обробляємо по листу перед
цвітінням (бутонізація)
Третя обробка: Обробляємо по листу на початку
формування плодів.
четверта обробка: Обробляємо по листу під час
дозрівання плодів.
Термін придатності 18 місяців.